A Dél-afrikai Köztársaság egyik legmagasabb kitüntetését ítélték oda Joseph Sepp Blatternek. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke április 27-én kapta meg az O.R. Tambo Bajtársiasság Rendje kitüntetést. Blatter a labdarúgásért kifejtett munkájáért, valamint a futball-vb Afrikában történő megrendezésének elősegítéséért kapta az elismerést. Viszont szövegezésbe egy kis hiba csúszott. A dél-afrikai kormányzati portálra kikerülő diplomán a Joseph Sepp Bellend Blatter (bellend = faszfej) megnevezés volt olvasható - nem kis örömömre. Sajnos már az oldalon javították a szöveget, de sikerült a képet megszerezni:

 

Eddig sem bírtam az öreget a videóbíró miatt, de a kitüntetéseivel is gondom van. Neki nem tetszik, ha a politika beleszól az országok labdarúgó szövetségek dolgaiba (lásd Nigéria és Franciaország), de ő szívesen mutatkozik politikusokkal és szívesen vesz át politikusoktól mindenféle állami elismeréseket. Hogy van ez? Ez egy svájcitól elég furcsa. Tényleg faszfej vagy Blatter.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajrasvajc.blog.hu/api/trackback/id/tr12153949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rivaldoo 2010.07.16. 08:52:52

Véleményem szerint még ez sem nem elég ahhoz, hogy észrevegye magát és takarodjon.Pedig ahogy az "összerendezett"mozgását látom, már örülhetne annak is hogy "luk van a hátsó felén"
süti beállítások módosítása