A hétközi BL-fordulókat sikeresen vették a svájci csapatok. A Bázel hozta a kötelező győzelmet a Debrecen ellen (összesítésben 5-1). A Young Boys viszont komoly tettet hajtott vége. A berni döntetlen után idegenben - 45000 néző előtt - verte a Fenerbahce-t.
Jövő héten válogatott meccsre kerül sor. Az ellenfél Ausztria lesz, a mérkőzést Klagenfurtban rendezik augusztus 11-én. Ottmar Hitzfeld kihirdette már a keretet. A VB-n részt vett csapathoz képest egy-két változás van. Alex Frei (Faragó Ricsi kedvéért: [alex frai]) kimaradt a csapatból, de sajnos csak azért, hogy tudjon pihenni a sorozatos meccsek miatt (nem értem igazán, hiszen még csak idény eleje van). Szintén nincs ott a 31 éves, a válogatottságtól visszavonult Ludovic Magnin, valamint Benjamin Huggel sem.
Természetesen új ember is került a csapatba: a 18 éves U17-es világbajnok wolfburgi csatár Nassim Ben Khalifa. További új nevek a csapatban: Blerim Dzemaili és François Affolter.

A teljes keret a következő:
Kapusok: Diego Benaglio (Wolfsburg), Marco Wölfli (Young Boys).

Hátvédek: François Affolter (Young Boys), Stéphane Grichting (Auxerre), Stephan Lichtsteiner (Lazio), Philippe Senderos (Fulham), Reto Ziegler (Sampdoria).

Középpályások: Tranquillo Barnetta (Leverkusen), Valon Behrami (West Ham), Blerim Dzemaili (Parma), Gelson Fernandes (Saint-Etienne), Gökhan Inler (Udinese), Pirmin Schwegler (Frankfurt), Xherdan Shaqiri (Basel), Hakan Yakin (Luzern).

Csatárok: Nassim Ben Khalifa (Wolfsburg), Albert Bunjaku (Nürnberg), Eren Derdiyok (Leverkusen), Valentin Stocker (Basel), Blaise Nkufo

Természetesen a hétvégén bajnoki forduló is lesz. Itt az FC Bázel vezeti a tabellát 100%-os teljesítménnyel (9 pont)az FC Luzern (7 pont) és az FC Thun (5 pont)előtt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajrasvajc.blog.hu/api/trackback/id/tr112203911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása