Mi lesz Barnettával?

2010.06.07. 17:31 szily


Fáradtnak nevezte Hitzfeld mester a mai tájékoztatóján Tranquillo Barnettát, aki hiába a Trükkös Fondük rajongóinak egyik kedvence, ha a főnök ilyeneket mond róla pár nappal a vébé előtt. Tény ami tény, a leverkuseni középpályás nem villogott Costa Rica ellen, de, ahogy ezt Hiztfeld is elismerte, ilyen alapon mindenkit elküldhetett volna a csapatból zergét miskárolni a vébé helyett.

 

Mivel Nkufót se látta senki görbe késsel a kézben szikláról sziklára ugrálni, az olasz meccs kihagyása önmagában tényleg nem lenne vészjel. De ez a fáradtozás meg ritmustalanozás, egy tiszteletbeli svájci szájából, főleg, ha ő rakja össze a csapatot, vésztjóslóan hangzik. Ha Barnetta padra szorul, nyilván Gelson Fernandez kerül be helyette.

1 komment

Címkék: kezdőcsapat vb2010 tranquilo barnetta

A bejegyzés trackback címe:

https://hajrasvajc.blog.hu/api/trackback/id/tr152063471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HOPP SCHWIIZ 2010.06.07. 17:56:33

Valamit a Frei-el is kezdeni kellene valamit, mert az olaszok ellen is nagyon gyenge volt.
Bár, biztos megint elintézni magát az első meccsen, hogy a többin ne kelljen játszania. Vagy elkezd megint köpködni.
Igazi lúzer a csávó. :(
süti beállítások módosítása