Egyre divatosabb Svájcnak szurkolni, már a mikrobloggerek is, akik köztudomásúlag elsőként követnek minden hülye és okos divatot, ilyeneket beszélnek, ezúttal a Tumblren:

Nati a svejci valogatott beceneve — gondban vannak, mert tobb teljesseggel ismeretlen focista (wuschu, ludo) is serulessel bajlodik, de a lehetseges potlasuk is nehezkes — en a Blick-kel egyutt azt vagyom, hogy vigyek ki a 18 eves gyonyoru csodagyereket Shaquiri-t aki tobb poszton is bevetheto. Rossz hir, hogy Yakin eronleti problemakkal kuzd.


A letsgodico szerint "gyönyörű csodagyerek" amúgy egy ügyes, de ronda koszovói törpe. A hülye neveire generációk óta méltán büszke nati tradícióinak megfelelően emberünk teljes neve Xherdan Shaquiri, ami nem rossz, de hol van mondjuk Mario Eggimanntól?
 

1 komment

Címkék: keret

A bejegyzés trackback címe:

https://hajrasvajc.blog.hu/api/trackback/id/tr831992366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Panasz Muki 2010.05.18. 11:16:46

Csak nem egy FCB focista van a képen?! Azt persze nem vágom, hogy ki, csak a bázeli mezt ismertem fel.
A legjobb sajtok egyébként nem lukacsosak. Bocsi, nem leszek sajtfasiszta! ;)
süti beállítások módosítása