Maradva a legrosszabb szóvicceknél, hogy jön ki a pap a templomból? Mintha mise történt volna. Hát ez azért nem igaz a svájci-portugálra, de majdnem. Ha nem az lenne, hogy tét nélküli meccsen aláztuk le történetünk első Eb-győzelmével a kupa egyik legnagyobb esélyesét, hát kiugranék a bőrnadrágból. Így se rossz, de jellegzetes svájci öncsonkítással bevallom, hogy megesz a fene, amiért a St Jakob stadionban ombrézoltam, ahelyett, hogy az Eb legizgalmasabb meccsén, a török-cseh partin szeleteltem volna. Na mindegy, az első gólunk végülis tényleg gyönyörű volt, Yakin mester benyomta a harmadik gólját is tizenegyesből, Köbi Kuhn meg végre mosolygott. Aki az élet könnyebbik oldalát szereti megfogni, az olvassa el az online közvetítést, benne minden idők legszarabb szóvicceivel!

1 komment

Címkék: portugál kiesés diadal online közvetítés kemény mag svájci vér

A bejegyzés trackback címe:

https://hajrasvajc.blog.hu/api/trackback/id/tr39522164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deacon 2008.06.16. 13:32:49

OFF leszek, Szilyúr!

Az index könyvhéten rendelt műremekek hány napon beül várhatóak? Csak mert erre sehol semmi utalás, aztán meg az lesz, hogy ember tervez, Index végez...

ON:

Kurvára drukkoltam svájcnak, a törökök meg mennyenek haza. A csehek miatt IS.
süti beállítások módosítása