Tegnap a Nati Vanderbijlparkban tartott egy edzést, ahol egy meglepetéssel kedveskedtek az edzésükre kilátogatóknak. Egy transzparensen a következő szöveggel köszöntötték a nézőket: „Thank you South Africa – it’s great to be with you”, majd mezekkel és labdákkal ajándékozták meg a közönséget.

Tegnap délután a Nati Vanderbijlparkból (1700 m.) Durbanbe utazott, ahol természetesen egy teljesen más klíma fogadta őket. Hitzfeld még zsonglőrködik a számokkal (egyébként matematika tanár az eredeti végzettsége), a nagy kérdés, hogy milyen felállással küldje pályára a csapatot: 4-4-1-1, vagy 4-2-3-1, vagy 4-1-4-1 közül fog választani. Döntését befolyásolja, hogy Frei mellett valószínűleg nem számíthat Valon Behrami-ra sem.

fotó:EPA


 

Szólj hozzá!

Címkék: vb2010 nati behrami hitzfeld

A bejegyzés trackback címe:

https://hajrasvajc.blog.hu/api/trackback/id/tr312083748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása