A Cseles Csokik iránti minden rajongásom dacára képtelen vagyok megszeretni Philippe Senderost. Az, hogy nem tűnik brilliáns elmének és lassú, még bőven beleférnének, de a rendszeresen visszatérő, Gyepes Gábor-stílusú szarvashibák egyszerűen kikészítenek. No és akkor a legendás nyilatkozatok. Philippe barátom most arról mesélt a nemzetközi sajtónak, hogy Dél-Afrikában mennyivel lelazultabban fognak játszani, mint az otthoni előkészületi meccseken, mert Svájcban a közönség elvárja tőlük, hogy támadjanak, mint valami Barcelona, kint viszont végre lehet önfeledten védekezni, minden aljas nézői nyomástól mentesen. Drága Philippe, tényleg kapd be a moromotaguánóval impregnált havasi kürtömet! Azon nyavalyogsz, hogy egy Costa Rica ellen támadni kellett volna? Magyar vagy te, vagy tökös svájci? Ezzel a fejjel hogy lehet valaki ekkora Pityergős Panni? És azt hiszed, majd Chile és Honduras ellen is bepattan valahogy? Hitzfeld mester, követelem a Nati azonnali magyartalanítását!
 

 

5 komment

Címkék: magyar vb2010 philippe senderos

A bejegyzés trackback címe:

https://hajrasvajc.blog.hu/api/trackback/id/tr542063517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HOPP SCHWIIZ 2010.06.07. 18:02:11

Az olaszok ellen a gólnál csak kétszer előzték meg. Biztos nagyon izgult.

rafinalt 2010.06.07. 21:34:13

soha nem fogjuk megtudni wenger milyen tudatmodosító és elgyéb halucinogén szerek hatása alatt szerzte be ezt a hibátlan védőt...

Istenem hogy hiányzot az arsenalból abban a briéliáns évben amikro a milant szürkölő szemébe csalta a könnyeket...
nah nem az öröm könnyeket :D

ez a faxi egy vicc... vicc volt ma is vicc és örökre az marad... csak azt nem értem miért cumizza be mindenki.

Ez van, jó a PRja:D

Remélem lecsaprá mondjuk a man city és akkor garantáltan évekig nem nyernek semmit :D

ACM 2010.06.08. 07:39:32

Annak idején nem akartam elhinni, hogy a Milanhoz jön. Ment volna inkább valami mozgásjavítóba.

HOPP SCHWIIZ 2010.06.08. 21:50:06

szily, kérlek ne menj a Dunának :)

index.hu:
Gera Zoltán csapatához, a Fulhamhez szerződik Philippe Senderos, az Arsenal svájci válogatott labdarúgója. A 25 éves védő ingyen érkezik a klubhoz, mivel szerződése lejárt. Senderos hároméves szerződést köt a Fulhammel. A játékos tagja a pénteken kezdődő dél-afrikai világbajnokságra készülő svájci keretnek is.
süti beállítások módosítása