Mármint a törököket döngetjük meg.

Masszívak voltunk szombaton, de masszívnak lenni önmagában nem túl szórakoztató, kivéve, ha az ember skazenész. A harci hangulat fenntartása érdekében hallgassunk meg még egy európai értelemben vett kiváló magyar skaslágert:


Szóval a nyitómeccs szopója után most tényleg meg kell mutatni, mitől szexi a hegyi ember. A most szerda este lesz, a törökök ellen. Bár a huhogók olyanokat huhognak, hogy semmi esélyünk, hiszen még ha abszolválnánk is a törökverést, utána jönnek a Fetrengés Braziljai, vagyis a portugálok, a Hajrá, Svájc nem ilyen pesszimista. A törökök legalább annyira meg vannak zuhanva, mint mi, hiszen tőlük azért többet vártak. Ha a portugál védelemmel is képtelenek voltak bármit kezdeni, a Retesz ellen végképp nem lesz lövésük sem, elől meg valahogy begyötörjük. A portugálok meg minden bizonnyal két győzelemmel érkeznek a meccsünkre - a magyarokra hajazóan pudinglábú csehek lenyomása még nekik sem lehet gond - így tuti nem fognak megszakadni ellenünk. A jelszó: Hopp Vonlanthen! Mi ugyanis megmagyarázhatatlan okokból benne bízunk, no meg egy kicsit Yakinban. Hogy a poszt utóíze ne a retegés legyen, egy újabb ugribugri számmal búcsúzunk a Malacka és a tahó tollából:

Szólj hozzá!

Címkék: török eb svájci vér

A bejegyzés trackback címe:

https://hajrasvajc.blog.hu/api/trackback/id/tr71513129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása