Játékra invitáljuk olvasóinkat.

Állítsd össze a csapatodat, csatlakozz a ligánkhoz és legyél te a legjobb! Itt a lehetőség egy-két maflást visszaadni Szilynek. Csatlakozhat kicsi és nagy, fiatal és Józsi bácsi, hogy móresre tanítsa a blogolók gyöngyét.

Regisztrálj itt, a "Games" fül alatt aktiváld a "McDonald’s FIFA World Cup Fantasy" játékot, rakd össze a csapatodat, kattints jobb oldalon a "Create and join new leagues"-re és a 330459-117833 kód segítségével csatlakozz a "hajrá Svájc!" ligához. Egy kevés angoltudással gyerekjáték az egész.

Természetesen a nyeremény sem maradhat el. Ligánk győztese akár másodmagával beleszippanthat a svájci levegőbe, hisz egy fél literes palackba zárt svájci levegő boldog tulajdonosa lehet.

Fontos! A pénteki első meccs előtt tedd meg mindezt, mert a későn regisztrálók lemaradnak a többiektől és már nehezen tudják behozni az előnyüket.
 

Szólj hozzá!

Címkék: játék vb2010

A bejegyzés trackback címe:

https://hajrasvajc.blog.hu/api/trackback/id/tr602068166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása