Megvan a mailboxunk

2008.02.07. 00:58 szily

Aki csatlakozni akar a kürtös-gyopáros kemény maghoz, az ezentúl erre a címre írhat. Küldjetek sztorit, személyes emléket, anekdotát, linket, képet, bármit. Merd először magadnak bevallani, aztán nyilvánosan is az emberek arcába kiáltani: "Igen, svájci szurkoló vagyok! Nem véletlenül bámultam annyit kiskoromban a svájci műugrókat. És ha tudni akarod, igen, svájci a fodrászom is. Nem kiabálok összevissza, hanem polgári módon, egy blog keretei között vadulok, hiszen svájci szurkoló vagyok."

1 komment

Címkék: szolgálati közlemény mozgalom kemény mag

A bejegyzés trackback címe:

https://hajrasvajc.blog.hu/api/trackback/id/tr64328868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kukacka 2008.02.07. 10:59:36

Elgurultak a dilibogyóid?
Mi ez a blognyomató hisztéria? Posthegyek agymenésből.
Csak azért, mert secperc alatt minden hülyének lehet blogja, azért nem muszáj minden lehetőséget kihasználni. Ez már majdnem olyan, mint bunkómagyar az ingyensvédasztalnál.
Küzdj a kísértés ellen! Mondogasd magadban, hogy ezentúl hetente csak egy blogot indítok, és blogonként csak egyet postolok. Utána fokozatosan csökkentheted az adagot havi egyre, stb. Végül talán marad egy kis időd az újságírásra is.
süti beállítások módosítása