Majdnem illatos sajtlevesbe fojtottam magam, miután a Dribliző Bankárok szerdán megalázó 0-4-et tudtak összehozni otthon a németek ellen. Aki önkínzásra hajlamos, többet is olvashat erről az Indexen, a lényeg, hogy nem voltunk veszélyesebbek egy eperzselével töltött csokibáránynál, pedig játszott N'Kufótól a római derbit eldöntő Behramiig mindenki, ehhez képest az első félidőben akcióból nem lőttünk kapura. A Hajrá Svájc! olvasói azonban megnyugodhatnak, bicskagyárközeli forrásokból blogunk ugyanis megtudta, hogy ez puszta altatás volt, és a fiúk az EB nyitómeccsén úgy fognak fickándozni, mint Szili Katalin az egységkongresszuson. Addig is jól lebüntetünk minden szemtelenkedőt, mégpedig a legendás 17. Ejtőernyős Gránátos Század bevetésével. Hogy kinek jutna eszébe gránáttal ejtőernyőzni? Hát az Alpok szürrealistáinak, a svájciaknak. További részletek a pompás címmel bíró Had- és rendvédelem-história, kicsit másképp blogon. Olvassátok, megéri!

4 komment

Címkék: felkészülési meccs kemény mag

A bejegyzés trackback címe:

https://hajrasvajc.blog.hu/api/trackback/id/tr73399310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.03.27. 19:40:36

Köszönjük, és mindörökké HOPP SCHWIZZ!

Zig Zag · http://lemil.blog.hu/ 2008.03.28. 16:59:41

Az egyik svájci kollegám akiről a Hadvédelmen a kommentben írtam FC Basel rajongó volt. Mondhatom sok érdekességben volt részem.

Zig Zag · http://lemil.blog.hu/ 2008.03.28. 17:03:06

Idézek az egyik kedvenc szurkolónótájából a srácnak:
Geh' doch zu (sic!) Hause, du alte scheisse, du alte scheisse, heja-ho!

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.03.28. 20:28:29

Mindig is imádtam a költészetet.
süti beállítások módosítása